Flex4NL
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

WIE ZIJN WIJ

Flex4NL is de specialist op het gebied van Detachering, Projecten en Recruitment van ICT Professionals; Flexibel, Persoonlijk en met Passie!

Flexibel, Persoonlijk en met Passie, dat is waar Flex4NL voor staat. Dagelijks houden wij ons bezig met Detachering & Recruitment van ICT Professionals op nationaal en internationaal niveau. Met ruime ervaring in ICT- en Projectmanagement, kunnen wij op het juiste niveau met onze klant meedenken. Wij begrijpen de klant en weten wat zij zoeken in een goede kandidaat. Ons streven is om elke keer weer kwaliteit te bieden aan zowel onze klanten als aan onze kandidaten. Wij doen ons uiterste best om voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden.

Wij zien onszelf als relatiebouwers; zowel u als wij zijn gebaat bij een geslaagde plaatsing. Wij willen immers samen met u bouwen aan een duurzame relatie en succesvolle samenwerking.

Benieuwd naar meer? Kom eens langs voor een kopje koffie op onze locatie in Barendrecht of neem vrijblijvend contact met ons op.

FLEXIBEL WERKEN 2.0 – DE FLEX4NL-METHODE
Lees meer

Communicatie

Wij blijven met onze klanten en werknemers voortdurend in gesprek, vóór, tijdens en zeker ook na het succesvol afsluiten van een project.
Lees meer

Accountmanagement

Een accountmanager die uw bedrijf, projecten en onze ICT Professionals door en door kent voor een succesvolle samenwerking.
Lees meer

Netwerk

Wij hechten veel belang aan een waardevol nationaal- en internationaal netwerk. Essentieel is hierbij het persoonlijk contact, vanuit deze insteek bouwen we verder aan een duurzame relatie.
Lees meer

De Flex4NL-methode

Flexibel, Persoonlijk en met Passie; vanuit deze waarden gaan wij te werk. Dit levert ons  enthousiaste kandidaten en een fijne samenwerking met onze klanten op.