Flex4NL
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Kandidaten

Wanneer je op zoek bent naar een baan of tijdelijke opdracht wil jij je bezighouden met wat jij belangrijk vindt in een functie en wat het beste bij jou past. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze kandidaten. Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaten het juiste gevoel hebben bij wat wij voor hem of haar te bieden hebben. Naast een uitgebreide screening van de vaardigheden van de kandidaat, nemen we de wensen en behoeften mee in onze zoekopdracht. Zo heeft elke kandidaat een eigen profiel waarmee wij rekening houden, zodat we de juiste match kunnen maken met onze opdrachtgevers. 

Wij kennen de bedrijven waar we je gaan plaatsen door en door. Wij kennen de bedrijfscultuur en wat er van je verwacht wordt. Dat is prettig, want wij plaatsen je alleen bij bedrijven die aansluiten op jouw profiel, zodat je elke ochtend fluitend naar je werk gaat.

Onze werkwijze bestaat uit het volgende traject: 

  1. Een persoonlijk kennismakingsgesprek op onze locatie of digitaal.
  2. Wij gaan aan de slag en kijken welke opdrachtgevers matchen met jouw profiel.
  3. Hebben we een opdracht?  Dan nemen we direct contact met jou op.
  4. Na jouw goedkeuring bieden we jou aan bij onze opdrachtgever.
  5. Bij wederzijdse interesse plannen we een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever.
  6. Voordat het gesprek plaatsvindt, vult de kandidaat een zelfanalyse/bedrijfsanalyse in. Op basis van deze gegevens zijn we in staat op jouw goed te brieven. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid voor jouw gesprek.
  7. Is er na het gesprek bij de opdrachtgever een definitieve match? Dan plaatsen we jou succesvol bij onze klant.

Na de plaatsing bij de opdrachtgever, blijven wij binnen het traject een aanspreekpunt voor onze kandidaten.

Kortom, Flex4NL maakt het je gemakkelijk. Jij hoeft je alleen bezig te houden met waarop jij je wil concentreren; je werk en ontwikkeling. Samen met ons stel je een doel en wij gaan voor jou aan de slag!

FLEXIBEL WERKEN 2.0 – DE FLEX4NL-METHODE
Lees meer

Communicatie

Wij blijven met onze klanten en werknemers voortdurend in gesprek, vóór, tijdens en zeker ook na het succesvol afsluiten van een project.
Lees meer

Accountmanagement

Een accountmanager die uw bedrijf, projecten en onze ICT Professionals door en door kent voor een succesvolle samenwerking.
Lees meer

Netwerk

Wij hechten veel belang aan een waardevol nationaal- en internationaal netwerk. Essentieel is hierbij het persoonlijk contact, vanuit deze insteek bouwen we verder aan een duurzame relatie.
Lees meer

De Flex4NL-methode

Flexibel, Persoonlijk en met Passie; vanuit deze waarden gaan wij te werk. Dit levert ons  enthousiaste kandidaten en een fijne samenwerking met onze klanten op.