Flex4NL
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Opdrachtgevers

Flex4NL is de specialist op het gebied van Detachering, Projecten en Recruitment van ICT Professionals; Flexibel, Persoonlijk en met Passie!

Onze aanpak

Met ICT-detachering van Flex4NL heeft u snel een geschikte ICT-professional die meteen meedraait in uw bedrijf. Flex4NL heeft jarenlange ervaring met ICT-detachering in diverse (deel) vakgebieden. Flex4NL helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw project of tijdelijke capaciteitsvraag, door projecten die uitlopen, reorganisatie, ziekte, fusies of een gebrek aan specifieke kennis. Onze ICT-professionals werken op basis van een vast uurtarief voor de duur van een bepaald project. Hoe we aan geschikte kandidaten komen? Flex4NL heeft eigen ICT-professionals in dienst en daarnaast een actief en intensief contact met een groot landelijk en zorgvuldig geselecteerd netwerk aan professionals.

Bij ICT Projecten plaatst Flex4NL een compleet projectteam bij een klant. Op basis van uw wensen kan Flex4NL bijvoorbeeld een agile software development team plaatsen bestaande uit een SCRUM-master, diverse ontwikkelaars en een aantal business-analisten. Het team wordt zorgvuldig geselecteerd en wordt gedurende het intakeproces op de hoogte gebracht van de behoeftes van de eindklant, het project, de locatie, duur en overige klantwensen en eisen. Hierdoor komt het team voorbereid op locatie van de klant. Natuurlijk zijn andere combinaties van profielen ook mogelijk, zoals een projectmanager, PMO-ondersteuning, architecten en overig technisch ICT Personeel. Flex4NL heeft ervaring met het plaatsen van teams in Nederland en in het buitenland.

ICT Recruitment van Flex4NL richt zich op het werven, selecteren en aannemen van gekwalificeerde kandidaten voor de invulling van openstaande vacatures binnen organisaties. Werving & Selectie via Flex4NL betekent dat wij voor u een nieuwe, geschikte ICT Professional leveren welke -na een proefperiode- direct bij u in dienst treedt. Flex4NL selecteert kandidaten middels een persoonlijk intakegesprek waarin de motieven, ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat worden besproken. Ook biedt Flex4NL Deta-vast constructies aan. Dit is een overeenkomst met een kosteloze overname, waarbij de ICT Professional na een afgesproken periode in vaste dienst bij de opdrachtgever komt. Tegenwoordig wordt Deta-vast steeds vaker ingezet alvorens over te gaan naar een vast dienstverband. Een van deze voordelen van Deta-vast is het profiteren van een verlengde proefperiode. Deze proefperiode brengt geen administratieve belasting met zich meebrengt voor uw organisatie. Zo blijft uw organisatie zeer flexibel, aangezien Flex4NL de verantwoordelijkheden van werkgeverschap draagt. Profiteer van ons specialistisch netwerk met beschikbare en gekwalificeerde ICT Professionals en laat Flex4NL nieuwe professionals voor u werven en selecteren. Flex4NL beschikt tevens/ook over een netwerk van TOP Software Developers uit het buitenland, waarbij Flex4NL in staat is om hoge kwaliteit te leveren tegen een lagere prijs.

Flex4NL richt zich met name op:

 • JAVA Full Stack Software Developers
 • .NET Software Developers
 • Business Analysts
 • IT Management
 • IT Architects
 • Network Specialists
 • Project Managers/Leaders
 • Program Managers
 • Service Delivery Managers
 • Project Support Staff
 • Database Specialists

Wat mag u van Flex4NL verwachten?

Gepassioneerde recruitment consultants met een pragmatische aanpak, die de handen uit de mouwen willen steken om u zo snel mogelijk te voorzien van de gewenste ICT Medewerker. Onze consultants zijn gespecialiseerd op een of meerdere gebieden binnen de ICT waardoor ze ook in staat zijn u te begrijpen in uw behoefte. Door grondig deze behoefte te kwalificeren en met oog voor detail, is Flex4NL in staat u een kwalitatieve matching-service en procesbegeleiding te bieden. Flexibel, Persoonlijk en met passie!

Wij zien onszelf als relatiebouwers; zowel u als wij zijn gebaat bij een geslaagde plaatsing. Wij willen immers samen met u bouwen aan een duurzame relatie en succesvolle samenwerking.

Wat verwachten we van onze opdrachtgevers?

Wij hebben u nodig om ons werk goed te kunnen doen. Vooraf, tijdens en na het proces. Een uitgebreide kwalificatie is daarvoor nodig om zo goed mogelijk in de behoefte te kunnen voorzien. Ook tussentijds contact door voortschrijdend inzicht is noodzakelijk. Aandacht voor evaluatie, na plaatsing, is belangrijk. Dit alles vormt de basis voor het resultaat dat u van ons kunt verwachten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het meest succesvol zijn bij opdrachtgevers die begrijpen dat wij een gemeenschappelijk belang hebben. Wij doen de rest.

Heeft u interesse of zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op!

FLEXIBEL WERKEN 2.0 – DE FLEX4NL-METHODE
Lees meer

Communicatie

Wij blijven met onze klanten en werknemers voortdurend in gesprek, vóór, tijdens en zeker ook na het succesvol afsluiten van een project.
Lees meer

Accountmanagement

Een accountmanager die uw bedrijf, projecten en onze ICT Professionals door en door kent voor een succesvolle samenwerking.
Lees meer

Netwerk

Wij hechten veel belang aan een waardevol nationaal- en internationaal netwerk. Essentieel is hierbij het persoonlijk contact, vanuit deze insteek bouwen we verder aan een duurzame relatie.
Lees meer

De Flex4NL-methode

Flexibel, Persoonlijk en met Passie; vanuit deze waarden gaan wij te werk. Dit levert ons  enthousiaste kandidaten en een fijne samenwerking met onze klanten op.